Pui cu legume si carnati

de mihasara in Pui, 12 Noi 2015 | 2169 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 6-8 cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • 300g carnati afumati si picanti
  • 200g masline asortate
  • rozmarin verde
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • zeama stoarsa de la o lamaie
  • 6-8 catei i de usturoi
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume si carnati:

  1. Preincalzim cuptorul.
  2. Curatam si taiem legumele.
  3. Taiem carnatii rondele de 0.5cm.
  4. Intr-o tava mare, punem ulei, dupa care tavalim pulpele de pui si le asezam cu pielea in sus.
  5. Asezonam cu sare si piper.
  6. Asezam langa pui in tava cartofii, carnatii, ceapa si maslinele.
  7. Presaram pe toata suprafata rozmarin,putin patrunjel, usturoiul intreg si acoperim cu hartie de copt.
  8. Lasam tava in cuptorul setat la 220 de grade pentru aproximativ 35 de minute.
  9. Dupa expirarea timpului scoatem tava si stoarcem zeama de la lamaie si mai dam la cuptor 10-15 minute.
  10. Presaram patrunjel verde tocat marunt(facultativ).
  11. Se poate servi cu salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume si carnati" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

miki_a 1

13.11.2015, 08:18

Ce-0as mai manca si eu!

-Licurici- 1

14.11.2015, 13:50

Bya Ralu 1

24.11.2015, 18:59

bun

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cosulet cu chiftelute